Święta Wielkanocne zbliżają się wielkimi krokami, a więc z wielką przyjemnością przedstawiamy Państwu naszą ofertę na catering wielkanocny 2024 z dowozem do domu. Od wielu lat staramy się zadowolić Państwa podniebienia podczas Świąt dbając o tradycyjne potrawy przygotowywane z naturalnych produktów .
W tym roku mamy do zaproponowania trzy opcje odbioru:
1. Zamówienia dowieziemy pod wskazany adres:
Minimalny koszt zamówienia przy dowozie 200zł.
Koszt dowozu do 25km- 25,00
powyżej 25km – ustalamy indywidualnie
Rozwozimy: Sobota 30 marca od 9.00 do 16.00
2. Zamówienia do odbioru osobistego w Olsztynie Parking Makro
Piątek 29 marca godzina: 17.00- 18.00
Sobota 30 marca godzina: 10.00- 11.00
3. Odbiór osobisty w Folwarku w Tumianach
Piątek 29 marca od godziny: 14.00 do 19.00
Sobota 30 marca od godziny: 9.00 do 13.00
Płatność za zamówienie gotówką przy odbiorze lub przelewem do dnia odbioru na konto nr:
84 1020 3541 0000 5602 0318 0460
Zamówienia przyjmujemy do dnia 23.03.2024 r.
Mailowo: biuro@staryfolwark.com.pl
telefonicznie: 508 128 336 lub na miejscu w Folwarku Tumiany 7
Zapraszamy do składania zamówień:
tel. kom 508 128 336
e-mail: biuro@staryfolwark.com.pl
Potrawa | J.m. | Cena brutto | Ilość | Koszt |
Przekąski zimne: | ||||
Sałatka jarzynowa | 1kg | 40,00 |
|
|
Sałatka wiosenna z kurczakiem, ogórkiem i koperkiem | 1 kg | 45,00 |
|
|
Szpinakowa roladka z łososiem + sos czosnkowy | 1 p/80g | 11,00 |
|
|
Tymbaliki z pstrąga z jajkiem przepiórczym | 1 p/ 70g | 10,00 |
|
|
Galareta wieprzowa | 1 p/70g | 9,00 |
|
|
Jajko faszerowane pastą z łososia | 1 szt. (połówka) | 4,00 |
|
|
Jajko faszerowane pastą pieczarkową | 1 szt. (połówka) | 4,00 |
|
|
Ryba po grecku (dorsz) | 1 kg | 62,00 |
|
|
Ćwikła z chrzanem | 200 g | 15,00 |
|
|
Chleb swojski z nasionami | Bochen ok. 1,4 kg | 38,00 |
|
|
Smalczyk domowy | 200g | 12,00 |
|
|
Wędliny, pieczyste i dodatki własnego wyrobu |
|
|
|
|
Szynka wędzona | kg | 60,00 |
|
|
Schab wędzony | kg | 60,00 |
|
|
Karkówka wędzona | kg | 60,00 |
|
|
Boczek wędzony | kg | 60,00 |
|
|
Świąteczny pasztet z żurawiną | kg | 46,00 |
|
|
Galantyna z kurczaka | kg | 48,00 |
|
|
Rolada z boczku pieczona | kg | 60,00 |
|
|
Schab pieczony z morelą | kg | 60,00 |
|
|
Dania główne: |
|
|
|
|
Żur staropolski na zakwasie z jajkiem | 0,9 litra | 27,00 |
|
|
Zupa warmińska z kulkami mięsnymi i kluseczkami | 0,9 litra | 36,00 |
|
|
Konfitowane udo z kaczki + sos żurawinowy z porto | 1 szt | 26,00 |
|
|
Zrazy wołowe zawijane z boczkiem i ogórkiem | 1 szt. ok. 180g | 27,00 |
|
|
Rolada z łopatki z cielęciną, grzybami i orzechami + sos | 1 szt./ 150g | 26,00 |
|
|
Rolada z kaczki z żurawiną + sos | 1szt/ 150g | 27,00 |
|
|
Kotlet mielony z pieczarkami | 1szt/ 140g | 15,00 |
|
|
Pieczarka nadziewana mielonym | 1 szt/ 140g | 17,00 |
|
|
Kotlet deVolaille z masłem i serem | 1 szt./ 150g | 18,00 |
|
|
Sandacz w ogrodzie warzyw | 1 porcja/150g | 28,00 |
|
|
Ciasta: |
|
|
|
|
Sernik z jasną kruszonką | 1 kg | 65,00 |
|
|
Rafaello | kg | 60,00 |
|
|
Szarlotka | kg | 60,00 |
|
|
Makowiec ( rurka) | 1szt ok. 1,20-1,40 | 60,00 |
|
|
UWAGI DODATKOWE: Przelewy za zamówienie prosimy dokonać do dnia odbioru.